Strøget 49
7430 Ikast
97151330

fredag 22. juni

Sig det er løgn Luis - DK tale


Junglebanden - DK tale


Breathe


Oceans 8


Love, Simon


Den Skyldige


Jurassic World: Fallen Kingdom


Deadpool 2


I Feel Pretty


  fredag 22. juni

  1t 26min

  Tilladt for alle

  Sig det er løgn Luis - DK tale

  16:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Animationsfilmen handler om 12-årige Luis. Hans far er ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe jorden.

  Han tilbringer derfor hele natten med sin stjernekikkert og sover om dagen, så Luis må mere eller mindre passe sig selv. Det er naturligvis et problem for Luis, og det bliver kun værre, da både naboer og skole mener, at Luis ville have det bedre på et skolehjem.

  Forstanderinden fører an i kampen for at redde Luis fra hans uansvarlige far, men Luis får hjælp fra uventet kant, da tre aliens pludselig lander i baghaven.
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
  Skuespillere: Stemmer: Niels Olsen, Jonathan Spang, Tobias Dybvad, Christian Fuhlendorf
  Spilletid: 01:26
  Censur: Tilladt for alle

  1t 37min

  Anbefalet over 7 år

  Junglebanden - DK tale

  16:00
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Baseret på den populære serie – nu som spillefilm!

  Pingvinen Monrad og resten af Junglebanden har i de senere år sørget for at opretholde fred og glæde i junglen.

  Nu møder de imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans tungnemme bavianhåndlangere, som har planer om at udslette junglen, og alt hvad den indeholder!

  Nok er Monrad en pingvin, men han har en tiger i sig, og sammen med resten af banden gør han sig klar til at redde dagen og uddele en god omgang koalabank!
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: David Alaux
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:37
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 57min

  Tilladt over 11 år

  Breathe

  16:00
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den succesfulde Robin har hele livet foran sig, da han bliver lammet af polio. Eksperter og læger ønsker at påbegynde behandling og holde ham på sygehuset, men hans hustru Diana nægter at lytte til lægernes råd og beslutter at tage ham med hjem.

  Med hendes grænseløse hengivenhed, nærvær, humor og beslutsomhed formår hun at skabe rammerne om et liv, hvor Robins handicap pludselig blot bliver en naturlig del af deres forhold og dagligdagen.

  Sammen nægter de at lade sig fængsle af hans lidelser og skaber et liv omgivet af humor, mod og lyst til livet.

  En hjertevarm film om, hvad mennesker kan, så længe man har kærlighed, ærlighed og ikke mindst masser af latter i livet. En kærlighedshistorie om, hvordan man skal leve sit liv, som om hvert et åndedræt var det sidste…
  Biografpremiere: Torsdag 31. maj
  Instruktion: Andy Serkis
  Skuespillere: Andrew Garfield, Claire Foy, Diana Rigg, Dean-Charles Chapman, Tom Hollander
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 50min

  Tilladt for alle

  Oceans 8

  18:15
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Fem år, otte måneder, 12 dage plus det løse; så lang tid har det taget Debbie Ocean at planlægge sit livs største og mest spektakulære kup. Hun ved, at kuppet kræver et dedikeret hold af eksperter, og med hjælp fra sin fortrolige højre hånd, Lou Miller, samler hun det perfekte team.

  Det består af juveleren Amita, gadesvindleren Constance, superhæleren, Tammy, hackeren Nine Ball og modedesigneren Rose. Målet er at få fingrene i diamanter til en værdi af 150 millioner dollars. Diamanterne stråler rundt om halsen på verdensstjernen Daphne Kluger; æresgæsten ved årets største velgørenhedsbal, og kuppet skal udføres i fuldt dagslys for øjnene af hundredvis af festklædte gæster og et hav af sikkerhedsvagter.

  Planen er kompleks, og samtlige afledningsmanøvrer skal udføres med ekstrem præcision, hvis det skal lykkes dem at slippe væk med diamanterne… Men kun en tåbe frygter ikke mod og kvindelist!
  Biografpremiere: Torsdag 21. juni
  Instruktion: Gary Ross
  Skuespillere: Anne Hathaway, Cate Blanchett, Dakota Fanning, Katie Holmes, Matt Damon, Olivia Munn,Rihanna, Sandra Bullock m.f.
  Spilletid: 01:50
  Censur: Tilladt for alle

  1t 49min

  Anbefalet over 7 år

  Love, Simon

  18:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Alle fortjener en stor kærlighedshistorie. Men for den syttenårige Simon Spier er det lidt mere kompliceret end normalt:

  For han har endnu ikke fortalt sin familie og venner, at han er homoseksuel, og den klassekammerat han har forelsket sig i på nettet, kender han ikke identiteten på.

  Løsning på begge problemer viser sig at være lagt mere skræmmende og livsforandrende, end Spier nogensinde havde forventet.
  Biografpremiere: Torsdag 21. juni
  Instruktion: Greg Berlanti
  Skuespillere: Katherine Langford, Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Colton Haynes
  Spilletid: 01:49
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 25min

  Tilladt over 11 år

  Den Skyldige

  18:30
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112 opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper.

  Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større end Asger først troede.
  Biografpremiere: Torsdag 14. juni
  Instruktion: Gustav Möller
  Skuespillere: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen, Jacob Hauberg Lohmann
  Spilletid: 01:25
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 04min

  Tilladt over 11 år

  Jurassic World: Fallen Kingdom

  20:20
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Claire er kommet et langt stykke fra den perfekte publikumsdirektør, hun var dengang, til nu at være dyrerettighedsaktivist med speciel fokus på de overlevende dinosaurer på Isla Nublar. Diskussionen om, hvorvidt man skal lade dem være i fred eller fortsat have kontakt mellem dinosaurer og mennesker, bliver aktualiseret, da en slumrende vulkan pludselig vågner til live og truer Isla Nublar og dermed dinosaurerne med – ny – udslettelse.

  Rigmanden Benjamin Lockwood, som engang var bedste ven med skaberen af Jurassic Park, Dr. John Hammond, men som blev uvenner med ham over projektet, prøver at gøre bod for sine fejltagelser. Hans livslange, idealistiske fascination af dinosaurerne deles imidlertid ikke nødvendigvis af hans medarbejdere, der føler sig ansvarlige for at forsvare og bevare hans formue. Forretning er forretning og Dr. Henry Wu, som har været tilknyttet de genetisk eksperimenter med at genskabe dinosaurerne lige siden starten, har stadig nogle ideer om ’nye, forbedrede’ dinosaurer: genetisk manipulerede krydsninger med alle rovdinosaurernes dødbringende farlighed, men samtidig med intelligens nok til at forstå og adlyde ordre.

  Claire bliver rekrutteret af Lockwoods højre hånd, Eli Mills, til at tage tilbage til Isla Nublar på en redningsmission. Hun ved, at hun ikke klarer det uden Velociraptor-træneren Owen. Deres kærlighedsforhold er fortid, men hun ved, at hans svage punkt er at finde og redde Velociraptoren Blue, som han trænede og i hvert fald selv føler, han kan stole på.

  Mens lavaen ruller ned ad vulkanens sider og risikoen for en pyroklastisk eksplosion, der vil udrydde alt liv, stiger, må Owen, Claire og deres lille hold kæmpe sig gennem junglen på Isla Nublar i deres søgen efter de dinosaurer, der skal reddes, ikke mindste Blue...og samtidig slippe udenom og overleve mødet med en række dinosaurer, der intet ønske har om at ende i et bur igen.

  Men mens en veritabel Noahs Ark lægger til og efterhånden fyldes med bedøvede dinosaurer, fornemmer Owen og Claire, at der er et andet spil i gang, og inden længe fortsætter kampen om dinosaurernes arv midt i civilisationen i Lockwoods palæ, der rummer både udstillinger og laboratorier ...og en lille pige, der har forelsket sig i dinosaurer. I hvert fald indtil hun møder Dr. Wus seneste opfindelse...
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: J.A. Bayona
  Skuespillere: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine
  Spilletid: 02:04
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 00min

  Tilladt over 15 år

  Deadpool 2

  20:30
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Efter at have overlevet et næsten fatalt bøffel-angreb, kæmper en vansiret kantinekok (Wade Wilson) for at blive byens hotteste bartender, mens han skal lære at leve med sin manglende smagssans.

  I sin søgen efter at genfinde livslysten og en flux capacitor, må Wade kæmpe mod ninjaer, Yakuza-mafiaen og en flok seksuelt aggressive køtere, mens han rejser verden rundt for at opdage vigtigheden af familie, venskab og smag.

  Han finder sin eventyrlyst, samtidigt med at han gør sig fortjent til det eftertragtede kaffekrus med skriften ”Verdens bedste elsker”.
  Biografpremiere: Onsdag 16. maj
  Instruktion: David Leitch
  Skuespillere: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller
  Spilletid: 02:00
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 50min

  Anbefalet over 7 år

  I Feel Pretty

  20:30
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Renee er en helt almindelig kvinde, der dagligt kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til.

  Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet.

  Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når Renee opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?
  Biografpremiere: Torsdag 31. maj
  Instruktion: Abby Kohn, Marc Silverstein
  Skuespillere: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Tom Hopper
  Spilletid: 01:50
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  lørdag 23. juni

  Sig det er løgn Luis - DK tale


  Junglebanden - DK tale


  Breathe


  Oceans 8


  Love, Simon


  Den Skyldige


  Jurassic World: Fallen Kingdom


  Deadpool 2


  I Feel Pretty


   søndag 24. juni

   Sig det er løgn Luis - DK tale


   Junglebanden - DK tale


   Breathe


   Oceans 8


   Love, Simon


   Den Skyldige


   Jurassic World: Fallen Kingdom


   Deadpool 2


   I Feel Pretty


    mandag 25. juni

    Sig det er løgn Luis - DK tale


    Junglebanden - DK tale


    Breathe


    Oceans 8


    Love, Simon


    Den Skyldige


    Jurassic World: Fallen Kingdom


    Deadpool 2


    I Feel Pretty


     tirsdag 26. juni

     Sig det er løgn Luis - DK tale


     Junglebanden - DK tale


     VM-fodbold 2018: Danmark-Frankrig


     Love, Simon


     Oceans 8


     Den Skyldige


     Jurassic World: Fallen Kingdom


     I Feel Pretty


     Deadpool 2


      onsdag 27. juni

      Sig det er løgn Luis - DK tale


      Junglebanden - DK tale


      Breathe


      Oceans 8


      Love, Simon


      Den Skyldige


      I Feel Pretty


      Deadpool 2


       torsdag 28. juni

       Sig det er løgn Luis - DK tale


       Junglebanden - DK tale


       Far til fire i solen


       Oceans 8


       Den Skyldige


       Du Er Den


       Jurassic World: Fallen Kingdom


       Hereditary


       Love, Simon


        fredag 29. juni

        Sig det er løgn Luis - DK tale


        Junglebanden - DK tale


        Far til fire i solen


        Oceans 8


        Den Skyldige


        Du Er Den


        Jurassic World: Fallen Kingdom


        Hereditary


        Love, Simon


         lørdag 30. juni

         Sig det er løgn Luis - DK tale


         Junglebanden - DK tale


         Far til fire i solen


         Oceans 8


         Den Skyldige


         Du Er Den


         Jurassic World: Fallen Kingdom


         Hereditary


         Love, Simon


          søndag 1. juli

          Sig det er løgn Luis - DK tale


          Junglebanden - DK tale


          Far til fire i solen


          Oceans 8


          Den Skyldige


          Du Er Den


          Jurassic World: Fallen Kingdom


          Hereditary


          Love, Simon


           mandag 2. juli

           Far til fire i solen


           Sig det er løgn Luis - DK tale


           Junglebanden - DK tale


           Oceans 8


           Den Skyldige


           Du Er Den


           Jurassic World: Fallen Kingdom


           Hereditary


           Love, Simon


            tirsdag 3. juli

            Far til fire i solen


            Sig det er løgn Luis - DK tale


            Junglebanden - DK tale


            Oceans 8


            Den Skyldige


            Du Er Den


            Jurassic World: Fallen Kingdom


            Hereditary


            Love, Simon


             onsdag 4. juli

             Far til fire i solen


             Sig det er løgn Luis - DK tale


             Junglebanden - DK tale


             Oceans 8


             Den Skyldige


             Du Er Den


             Jurassic World: Fallen Kingdom


             Hereditary


             Love, Simon


              torsdag 5. juli

              Junglebanden - DK tale


              Love, Simon


              Far til fire i solen


              Oceans 8


              Ant-Man and the Wasp - 3D


              3

              Den Skyldige


              Du Er Den


              Hereditary


              Ant-Man and the Wasp


               fredag 6. juli

               Junglebanden - DK tale


               Love, Simon


               Far til fire i solen


               Oceans 8


               Ant-Man and the Wasp - 3D


               3

               Den Skyldige


               Du Er Den


               Hereditary


               Ant-Man and the Wasp


                lørdag 7. juli

                Junglebanden - DK tale


                Love, Simon


                Far til fire i solen


                Oceans 8


                Ant-Man and the Wasp - 3D


                3

                Den Skyldige


                Du Er Den


                Hereditary


                Ant-Man and the Wasp


                 søndag 8. juli

                 Junglebanden - DK tale


                 Love, Simon


                 Far til fire i solen


                 Oceans 8


                 Ant-Man and the Wasp - 3D


                 3

                 Den Skyldige


                 Du Er Den


                 Hereditary


                 Ant-Man and the Wasp


                  mandag 9. juli

                  Junglebanden - DK tale


                  Love, Simon


                  Far til fire i solen


                  Oceans 8


                  Ant-Man and the Wasp - 3D


                  3

                  Den Skyldige


                  Du Er Den


                  Hereditary


                  Ant-Man and the Wasp


                   tirsdag 10. juli

                   Junglebanden - DK tale


                   Love, Simon


                   Far til fire i solen


                   Oceans 8


                   Ant-Man and the Wasp - 3D


                   3

                   Den Skyldige


                   Du Er Den


                   Hereditary


                   Ant-Man and the Wasp


                    onsdag 11. juli

                    Junglebanden - DK tale


                    Love, Simon


                    Far til fire i solen


                    Oceans 8


                    Ant-Man and the Wasp - 3D


                    3

                    Den Skyldige


                    Du Er Den


                    Hereditary


                    Ant-Man and the Wasp


                     onsdag 18. juli

                     Mamma Mia! Here We Go Again


                     P

                      lørdag 28. juli

                      André Rieu 2018 Maastricht Koncerter Juli


                       søndag 29. juli

                       André Rieu 2018 Maastricht Koncerter Juli